Blitt bedre på frokost

November 27th, 2013

For fire eller fem dager siden skrev jeg om en dag da jeg hadde vært oppe i over to timer, og snart måtte forte meg til jobb – uten at jeg hadde spist frokost. Jeg hadde tiden til å slenge sammen litt kjapp mat – så med tanke på jobben var det ikke krise – men med tanke på at jeg hadde gått over to timer uten å spise noe siden jeg våknet ble det jo klart at dette var en uting – og jeg må være ærlig og si at det har gått lignende tider fra jeg sto opp tidligere også. Men nå er dette problemet mer eller mindre løst – i alle fall midlertidig. Hver dag nå har jeg spist frokost innen en halvtime etter at jeg har stått opp. Regner med at det vil bli lett å fortsette med dette. Det er håpet i alle fall. Uansett, er du på jakt etter et lån? Dette er en skikkelig bra tid å få seg lån på! Du vil finne fullt av gode leverandører på nettet, som kan hjelpe deg noe enort. Her kan du finne mer eller mindre hva slags lån og hva slags betingelser du selv ønsker. Du kan få penger rimelig ført. Det er til og med fullt mulig å få mikrolån på dagen: http://www.mikrolån-på-dagen.com.

Brages tvetydige bild

November 25th, 2013

På tide å lage frokost

November 23rd, 2013

Nå må jeg reise på jobb om under en halvtime – jeg har allerede vært våken i over to timer – og jeg har ennå ikke spist frokost! Begynner virkelig å kjenne det i magen nå. Har heldigvis gjort meg mer eller mindre klar ellers, så jeg rekker fint å slenge sammen noen brødskiver – men det blir litt mer i siste liten enn jeg liker. Jeg får begynne å prøve å få i meg mat med en gang jeg står opp – slik at det er gjort – og så kanskje heller ta å slenge i meg en ny brødskive eller en frukt før jeg reiser. Nå må jeg nesten kjappe meg a få klar maten. Men før jeg gjør det tenkte jeg at du burde vite at hvis du trenger et lån, så er det i dag mulig at du kan finne et lån perfekt for deg. Flere leverandører på nett lar deg skreddersy lånet ditt, slik at du får det nøyaktig slik som du vil – og det finnes utallige forskjellige lån, som du vil klare å få på ulike tidsperioder. I dag er det mange lånleverandører som tilbyr lånet, uten at du må gå gjennom en kredittsjekk. Hvis dette høres ut som noe som kan være av interesse for deg, les mer på denne siden: http://www.forbrukslånutenkredittsjekk.com.

Bestilte Iron Man 3

October 28th, 2013

Jeg tror kanskje at jeg skrev et innlegg her om hvordan jeg ikke fikk vært på kino på Iron Man 3 mens den gikk der. Jeg bestemte meg for å vente på blu-rayen istedet, men nå har det vært så mye jobb at jeg rett og slett glemte det helt. Men det er jo greit, hvis ikke så hadde det muligens blitt litt stressende. Vel, nå er den gitt ut, og jeg bestilte den akkurat på nettet, sammen med litt annet. Kunne jo ha kjørt innom en butikk, men følte ikke helt for det. Pleier å kjøpe filmer på nett. Dessuten så hadde jeg ikke hatt tid til å se den i dag, heller ikke i morgen – så det er ikke så farlig å vente noen dager. Sett traileren en god del ganger – gleder meg til å se selve filmen. Hva syntes du om den? Hvis du har en mening så skriv den hjerne inn i kommentarfeltet under. Forresten, er du på leting etter et lån? Vel, nå kan du finne alt på nettet, inkludert muligheter til å få små raske lån. Nå har det kommet en side som har samlet opp all infoen du trenger å vite om dette, her kan sjekke ut siden. Jeg ønsker deg lykke til med jakten etter lånet som passer deg best!

Sebastians røffe foto

September 29th, 2013

03:16

September 29th, 2013

Ouch, klokka er nå 16 over tre – på natta – og jeg har ennå ikke sovnet. Jeg la meg for noen timer siden og må ha ligget der i alle fall i en time, men det hjalp ikke noe særlig – og nå føles det ikke som om jeg er trøtt i det hele tatt. Dette er jo et problem. Heldigvis skal jeg ikke på jobb før sent i morgen, så jeg kommer nok til å klare dette fint. Tror jeg også kan klare å komme meg opp til en grei tid, så lenge jeg sovner før fem. Og det er vel nå flere år siden jeg var oppe så lenge – uten å ha vært ute da – så det burde bli rimelig lett. Jeg tror at jeg tar og legger meg igjen rundt fire – eller så fort jeg blir trøtt, hvis det skjer tidligere – og så er det bare å håpe på det beste. Forresten, er du på jakt etter et lån? Selv om du ikke er i den beste finansielle situasjonen, har det blitt enklere og enklere å låne de pengene du trenger. Nå er det flere måter å låne penger uten sikkerhet, privat. Hvis dette er noe som kan være av interesse, burde du ta å sjekke ut denne siden her: www.låne-penger-privat.com.

Lange skogsturer

September 15th, 2013

Nå er vi midt i september, sommeren er helt over – det er høst. Dette er sesongen da vi endelig kan kose oss i skog og mark igjen. Det er ikke lenger for varmt eller for klamt, og vi trenger ikke å prøve å klemme litt soling ut av hver eneste dag med sol. Nei, det eneste vi trenger å passe på nå er å kle og godt nok, for det begynner jo å bli kaldere og kaldre. Hvis du trenger noen nye klær for sesongen kan du sikkert finne mye ved å følge denne linken her: Friluftsklær – BrandByNature.

Dennis roligste foto

June 5th, 2013

Trodde vi var i juni

May 28th, 2013

Ok, nå har jeg i alle fall klart å latterliggjøre meg selv litt. Hadde på en eller annen merkelig måte fått for meg at vi var i juni allerede. Du skulle sett vennene mine, de holdt på å le seg ihjell. Har ikke peiling på hva jeg tenkte. Kanskje jeg bare lengter etter sommeren. Hvem vet? Dette er som da jeg trodde det var 2010 langt inn i 2011, vel, jeg visste hvilket år det var, men når jeg skulle skrive det ned hadde hjernen et par signaler som ikke stemte helt, og disse ble sendt rett til hånden min. Jeg måtte alltid sjekke et par ekstra ganger på prøver, osv. Jeg visste jo egentlig at vi fortsatt var i mai nå også, men av en eller annen grunn hadde jeg blitt litt forvirret her. Vel, jeg surrer i alle fall ikke så mye at jeg glemmer når jeg skal på jobb, skolen eller hvilken dag i uken det er, så det er jo noen sterke sider ved meg når det kommer til tid. Vel, ser ut som om dette blir en in-joke i en god del uker fremover. Hva kan jeg si? Jeg fortjener det vel, var jo bare utrolig dumt. Jeg må begynne å tenke meg mer om, det er i alle fall sikkert!

Får håpe det går over snar da, eller at noen av de andre sier noe verre, det er vel helst slik at mine dumheter blir glemt, uansett, mens jeg venter på at dette skal skje tror jeg at jeg tar og finner noen kule spill. Kanskje jeg skal prøve meg på gambling på nett. Der er det jo så mye variasjon nå. Hvis du for eksempel liker rulett burde du virkelig lese om roulette juks! Følger du linken får du masse gode tips, og en god del nyttig info også, som kan hjelpe deg godt på vei.

Hildas somriga bild

May 21st, 2013